Tilauslaatat

Teemme erilaisia "laattoja" kakunkoristeeksi toiveenne mukaan. Hinta muodostuu laatan koon ja koristeiden vaatiman työn mukaan, joten tarkemman hinnan saat myymälöistä. Varaathan laatan valmistukseen vähintään 6 arkipäivää, kiitos!

YO-lakki muovinen

Juhlakakkujen koristeeksi voi hankkia pienen muovisen Ylioppilaslakin kakkuun. Toimitetaan erikseen pakattuna. Halkaisija noin 6 cm.  

YO-lyyra

Ylioppilasjuhlan kakkujen kruunuksi sopii kullanvärinen, muovinen lyyra, jonka päässä on tikku kiinnitystä varten. Toimitetaan erikseen pakattuna. Hinta 5 €. Tilausaika kaksi arkipäivää.

Koristeruusut

Koristeruusuja on saatavana valkoisena, keltaisena, oranssina, tummanpunaisena, vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä. Yhden ruusun koko on n 3 cm ja sen lisäksi saa kolme vihreää lehteä. Hinta 4,50 €. Tilausaika kaksi arkipäivää.

Onnittelu- ja muut laatat

Juhlakakun kruunaa juuri se oikea nimikoitu onnittelu! Teemme laatan tekstin toiveiden mukaan. Laatan voi saada valkoisena, vaaleanpunaisena tai vaaleansinisenä. Teksti tulee laattaan käsinkirjoitettuna, tummempana kuin taustaväri. Toimitetaan erikseen pakattuna. Hinta alkaen 7,60 €. Tilaus kaksi arkipäivää aiemmin.

Ristiäistossut ja haikaralaatat

Ristiäiskakun koristeluun löytyy pienet, sievät vauvantossut, sekä vaaleanpunaisena että vaaleansinisenä. Tossukoristeen koko on noin 4 cm x 5 cm. Yhden tossuparin hinta on 6,50 €. Tilausaika on kaksi arkipäivää. Valkoinen haikara koristaa joko vaaleanpunaista tai vaaleansinistä laattaa, jonka halkaisija on 8 cm. Haikaralaatan hinta on 8,90 €. Tilausaika