Kultainen hääkakku

Ystävällisesti, varaathan hääkakun mielellään 2 viikkoa ennen juhlapäivää. Kuljetamme kakkuja aikaisin aamulla (klo 4-6) pääkaupunkiseudulla. Lisämaksusta voi pyytää kuljetuksen juhlapaikalle. kakku ja kuljetus maksetaan tällöin 2 viikkoa etukäteen tilille. kuljetusmaksu on noin 50 euroa. varmistathan, että juhlapaikalla on kakulle vastaanottaja ja kylmäsäilytystilaa. Ellei vastaanottajaa tavoiteta, kakku palautuu

Hääkakku, ruusuilla

Meille on kunnia olla mukana hääpäivässänne! Hääkakkuja tilatessa kannattaa olla suoraan yhteydessä myymälöihimme. Kondiittorimme loihtivat mitä upeimpia juhlapöydän kakkuja! Tässä kuvassa romanttinen juhlakakku ruusuilla ja pikeerikoristeilla.

Hääkakku, gerbera

Meille on kunnia olla mukana hääpäivässänne! Hääkakkuja tilatessa kannattaa olla suoraan yhteydessä myymälöihimme. Kondiittorimme loihtivat mitä upeimpia juhlapöydän kakkuja!  

Hääkakku, mansikka-kerma 3 krs.

Meille on kunnia olla mukana hääpäivässänne! Hääkakkuja tilatessa kannattaa olla suoraan yhteydessä myymälöihimme. Kondiittorimme loihtivat mitä upeimpia juhlapöydän kakkuja! Tässä kuvassa kesähäiden upea klassikko; kolmikerroksinen mansikka-kermakakku!