Mansikkaleivos

Mansikkaleivos

Leivokset | Vähälaktoosinen

Mansikkaleivoksen täytteenä on suussasulavaa mansikkamoussea ja päällä tuoreita mansikoita.
Klassikkoherkku.

Ainekset

Kananmunamassa, sokeri, vehnäjauho, vesi, vehnätärkkelys, riisitärkkelys, glukoosisiirappijauhe, nostatusaineet (E450, E500), emulgointiaineet (E475, E471), suola, jauhoparanne (E516), happamuudensäätöaineet (E327, E330), väri (E101), säilöntäaine (glyseroli, säilöntäaine E281, luontainen sitruuna-aromi), säilöntäaine (E202), mansikkamousse (sis mmkerma, kasvirasva (kovetettu), stabilointiaineet (E420ii, E463), maitoproteiini, emulgointiaineet (E472e, E322 (soijalesitiini),E472b), suola, aromi, väri (E160a), mansikkapyre (mansikka, invertoitu sokerisiirappi), kermahyydykejauhe ( sis mm glukoosisiirappi, osittain kovetettu kasvirasva (palmu), gelatiini, emulgointiaine (E472a), maitoproteiini, aromi)),
tuore mansikka / pakastemansikka (modifioitu tärkkelys, guarkumi, ksantaanikumi, askorbiinihappo, luonnonmukainen makuaine), E1422, kiille (vesi, sokeri, hyytelöimisaineet (E407, dekstroosi), happamuudensäätöaineet (E331, E508)).